Αρχειο – Βιβλιοθηκη

Το αρχείο του μπλογκ περιλαμβάνει βιβλία, μπροσούρες και κείμενα με περιεχόμενο που άπτεται της μηδενιστικής ανάλυσης και κριτικής στο υπάρχον, καθώς και αναφορές σε επιμέρους ζητήματα αυτής όπως ο αντικοινωνισμός και ο αντιπολιτισμός. Εφόσον ό,τι γράφεται και δημοσιεύεται στο παρόν ιστολόγιο εκφράζει εμένα κατ’ αποκλειστικότητα, είναι σαφές πως τα υλικό που παρατίθεται δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μια φορμαλιστική σύνθεση ενός κατά φαντασίαν μηδενιστικού δόγματος, αλλά απλά και μόνο το δικό μου μωσαϊκό ερεθισμάτων και αναφορών.

Επίσης, στην ήδη υπάρχουσα κατηγορία του κεντρικού μενού σχετικά με τη “Μηδενιστική Πορεία”, θα προστίθενται προοδευτικά αυτοετελή κείμενα από τα τέσσερα τεύχη του εντύπου για αρχειακούς λόγους.

Υπόμνημα

Στα πλαίσια της διατήρησης αρχείου αναδημοσιεύονται είτε θεωρητικά κείμενα, μεταρασμένα από άλλους, είτε κείμενα που φιλοξενήθηκαν στις σελίδες της Μηδενιστικής Πορείας. Στις περιπτώσεις αυτές, πάνω από το κείμενο θα υπάρχει μία εκ των δύο εικόνων.

Κείμενα των άλλων συντρόφων του Μετώπου Αναρχομηδενιστικής Συνείδησης και κοινά κείμενα
Κείμενα των άλλων συντρόφων του Μετώπου Αναρχομηδενιστικής Συνείδησης και κοινά κείμενα

Αναδημοσιεύσεις θεωρητικών κειμένων
Αναδημοσιεύσεις θεωρητικών κειμένων

Οποιαδήποτε άλλη εικόνα χρησιμοποιείται πάνω από τον τίτλο μιας δημοσίευσης δηλώνει προσωπικό κείμενο για το οποίο φέρω πλήρως την ευθύνη της όποιας κριτικής (με εξαίρεση τις κατηγορίες “Τέχνη” και “Κείμενα για την Τέχνη”).

Περιεχόμενα Αρχείου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Για τη διαρκή Αυγή του πιο Μαύρου Ήλιου

css.php